Ben jij er klaar voor? Probeer nu gratis!

DIËTISTE / LIFESTYLE COACH

Wil je afvallen of gezonder eten?

Schakel dan via Fit Factory de gewenste hulp in! Vanuit de pijlers voeding, beweging/sporten en gedrag/gewoontes worden de voor jou optimale doelen geschetst, zodat je die daadwerkelijk kunt gaan nastreven. Dit kan door middel van een groepscursus of personal coaching op maat.

Fit Factory Eersel werkt samen met GewichtsverLIES. Naast alle sportfaciliteiten kun je bij ons dus ook begeleiding inschakelen om af te vallen en je leefstijl te verbeteren. De sleutel tot succes zit ‘m in het creëren van goede gewoontes. Onze gewichtsconsulente Lisanne kan je hierbij helpen.

Hoe zit aankomen en afvallen in elkaar?

We kennen de theorie: als je structureel meer calorieën binnenkrijgt dan dat je verbrandt kom je aan. Iedere dag wat meer eten dan nodig, maakt dat je gram voor gram groeit in omvang. Elke kilo vetweefsel is goed voor 7.000 kilocalorieën aan energie. Iemand die 20 kilo overgewicht heeft, heeft dus in totaal 140.000 kilocalorieën meer ingenomen dan nodig was. Maar onthoud dit: het is nooit te laat om je leefpatroon om te gooien!

Onze gewichtsconsulentes helpen je met succesfactoren.

Sporten, gezonde voeding en mindset. Om af te vallen is het zaak om de opgeslagen vetreserves te verbranden. Een gezond voedingspatroon vormt hierbij natuurlijk een heel belangrijke basis. Met een frietje met mayo (550 kcal), 5 glazen cola (220 kcal), een pizza (1.200 kcal) en een candybar (260 kcal) krijg je zo al 2.000 extra calorieën binnen. Bovendien is je lichaam niet blij met dit soort voedsel. Fitness, gezonde voeding en mindset zijn de succesfactoren om af te vallen.

Wil je graag weten hoe Lisanne te werk gaat?

Neem dan een kijkje op haar website.

www.gewichtsver-lies.nl

Gewichtsver-lies.nl staat geregistreerd bij de BGN (Beroeps Gewichtsconsulent Nederland) Dit is een organisatie die is aangesloten bij verschillende zorgverzekeraars.