1
1
Ben jij er klaar voor? Probeer nu gratis!

PERSONAL TRAINER

Fit Factory is specialist in Personal Training. Bij ons werken diverse gediplomeerde personal trainers, die je aan de hand nemen voor een optimaal trainingsprogramma. We stellen een trainingsschema voor je samen, adviseren op het gebied van voeding en helpen je met het opstellen van reële doelen. Samen kunnen we alles bereiken!

Wij zijn zo goed in ons vak omdat er een essentiële factor meespeelt in alles wat we doen: passie. Als u bij ons komt trainen is er geen weg terug. Wij gaan er 100% voor en dat verwachten we ook van u. Zonder dat we drill instructors of fitness freaks zijn overigens. Omdat we ons werk met zoveel passie en enthousiasme doen, gaan we net even verder waar anderen stoppen.

Een belangrijk onderdeel van onze begeleiding is advies en coaching op gedragsverandering, voeding en focus. Want de juiste mindset in combinatie met kennis staan garant voor een lange termijn resultaat. En uiteindelijk draait het daar ook allemaal om: Het resultaat.

We starten met een gratis en vrijblijvende intake. We bespreken hier een aantal zaken. Onder andere vragen we u: Waarvoor komt u? Hoe is uw gezondheid? Wat verwacht u van ons, en wat verwachten wij van u?

Welke weg leidt naar het beste resultaat? Onze personal trainers streven ernaar u een ruime keuze te bieden uit een breed en kwalitatief goed aanbod. Daarom selecteren we onze trainers mede op hun specialisaties. We zoeken voor u de trainer die bij u past en die de specifieke deskundigheid heeft om uw doelstellingen te helpen realiseren.

We stellen samen met u een leuk en gevarieerd programma samen. Daarbij zorgen we voor voldoende afwisseling per week, en zelfs binnen één les. We gaan op zoek naar die vormen van beweging die bij u passen. Daarnaast creëren we een leefstijl die u in principe een leven lang vol kunt houden.

Verwacht geen wondermethode of crashdieet. Ook geen speciale -Fit Factory- methode. Iedereen is speciaal. De een wil de marathon lopen terwijl de ander 5 kilo kwijt wil. In shape zijn is voor iedereen anders.

Wat we wel doen is maatwerk leveren. Op basis van een intakegesprek en een assessment, gaan we een plan samenstellen. We spreken samen een trainingsfrequentie af en we gaan aan het werk. Wij doen alles, zodat u zonder kopzorgen kunt trainen.

Altijd één-op-één, nooit in een groep en zoveel mogelijk op het tijdstip dat u fijn vindt. We maken voedingsschema’s, kijken naar uw slaap en houden rekening met uw sociale leven. Onze trainers combineren effectief met leefbaar, waardoor het voor iedereen mogelijk is om het resultaat op lange termijn vast te kunnen houden.