1
1
Ben jij er klaar voor? Probeer nu gratis!

BEDRIJFSFITNESS

U bent aan zet om de juiste stappen te nemen en daarmee veel tijd en geld te besparen. Hoe of waar werknemers het ook doen, bewegen is goed voor iedereen. Bewegen is gezond, leuk, verhoogt vitaliteit, productiviteit en verlaagt verzuim. Werkgevers kunnen maatregelen nemen om mede-werkers uit hun stoel te krijgen. En wij zijn u hierbij graag van dienst!

Waarschijnlijk gaat het al wel heel goed met uw bedrijf, maar het is altijd goed te streven naar een nog gezondere organisatie. Dit kan o.a. door te werken aan de gezondheid van uw personeel. Het is immers een feit, dat mensen die zich goed voelen en lekker in hun vel zitten zich minder vaak ziek melden en productiever werken.

Steeds meer bedrijven kiezen voor bedrijfsfitness of een gezondheids-bevordering concept. Dat is niet verwonderlijk. Zieke werknemers kosten werkgevers en de overheid jaarlijks immers miljarden euro’s.

U als werkgever weet als geen ander hoe duur het is als een werknemer tijdelijk of voor langere duur uitvalt. Investeren in een gezonde en actieve levensstijl loont, zo blijkt uit onderzoek. Fitte medewerkers presteren beter, zijn minder vaak ziek en absent, zitten beter in hun vel en zijn productiever.

Het mes snijdt voor u aan twee kanten, U bespaart op ziekenkosten en uw personeel presteert beter. Daarnaast blijkt nadat de werknemers de mogelijkheid om deel te nemen aan een bedrijfsfitness-programma positief waarderen. Zo kunt u met deze secundaire arbeidsvoorwaarden’ uw personeel nog beter aan uw bedrijf binden.