eGym

Sporten met het beste resultaat!

Slechts 2x per week 30 minuten
Heb je weinig tijd of vind je sporten niet zo leuk? Dan is de eGym-cirkel het ideale programma voor jou. Of je nu conditie wilt opbouwen, je spiermassa wilt versterken of wilt afvallen, slechts 2x per week 30 minuten trainen is voldoende om resultaat te halen!

Fit in 30 minuten

Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden? Kies dan voor de eGym-cirkel!

Wat is de eGym-Cirkel?

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig.

Kies voor eGym

Gegarandeerd resultaat
Incl. unieke fitnessgarantie
vraag naar de voorwaarden
Fit in 2x 30 minuten per week
Geen wachttijden
Veilig & efficiënt trainen
Volautomatische toestellen
met je persoonlijke eGym-polsband

Boek Gratis Proeftraining

Wil jij fit worden in slechts 30 minuten tijd? Boek dan nu jouw gratis proeftraining op de eGym-cirkel en ervaar een nieuwe manier van trainen.

Schrijf je direct online in

De eGym-cirkel gaat jou helpen om in slechts 30 minuten trainen resultaat te halen. Schrijf je nu in en ga direct aan de slag met een trainer van Fit Factory.