Fitnessen met

Het beste resultaat!

Fit in 2x 30 minuten p/w

Nu tijdelijk: sporten zonder contract! 

Heb je weinig tijd om te sporten maar wil je fit worden? Dan is de eGym-cirkel dé oplossing voor jouw probleem. Of je nu conditie wilt opbouwen, je spiermassa wilt versterken of een ander trainingsdoel hebt: met eGym kun je door slechts 2x per week 30 minuten te trainen jouw doel behalen. Inclusief unieke fitnessgarantie!

Fit in 30 minuten

Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden maar ondertussen wel met plezier bewegen?

Wat is de eGym-Cirkel?

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig.

Kies voor eGym

Gegarandeerd resultaat
Incl. unieke fitnessgarantie
vraag naar de voorwaarden
Fit in 2x 30 minuten per week
Geen wachttijden
Veilig & efficiënt trainen
Trainen op volautomatische toestellen
met je persoonlijke eGym polsband

Boek Gratis Proeftraining

Wil jij fit worden in slechts 30 minuten tijd? Boek dan nu jouw gratis proeftraining op de eGym-cirkel en ervaar een nieuwe manier van trainen.

Schrijf je direct online in

Wij zijn overtuigd van de eGym-cirkel en geloven dat iedereen resultaat kan halen. Jij ook? Schrijf je dan direct online in en ga meteen aan de slag met een fitness coach van Fit Factory’.

Nu tijdelijk: sporten zonder contract! 

ERVARINGEN EGYM