Ken, Ruben en Dave
Fit Factory

Welkom!

Leuk dat je er bent.

Neven Ken (links op de foto) en Dave (rechts op de foto) openden in 2005 de eerste Fit Factory club in Eersel en hebben deze uitgebouwd tot de club die het heden ten dage mag zijn. In 2013 volgde Bladel, in 2017 Oisterwijk, in 2021 Bergeijk en eind april 2023 is Fit Factory in Eindhoven geopend. In 2020 heeft Ruben (midden op de foto) zich officieel bij Ken en Dave gevoegd om gezamenlijk met een fantastisch en enthousiast team de doelstellingen en dromen voor Fit Factory verder te verwezenlijken.

Missie & Visie

Fit Factory gelooft een belangrijke bijdrage te kunnen leveren om steeds meer dorpen en regio’s fitter en gelukkiger te maken. Dé plek waar teamleden graag willen werken, leden graag willen zijn en we voor iedereen een passende gezondheidsoplossing bieden.

Sporten en ontspannen in een premium omgeving voor een betaalbare prijs. Dat is wat we elke dag nastreven. De sfeervolle sportclub met persoonlijke aandacht en resultaatgericht sporten. En natuurlijk zijn al onze leden het middelpunt van onze aandacht. Welkom, leuk dat je er bent!