Henri Janssen
Fit Factory Eersel

Henri Janssen

Gegarandeerd resultaat!
Henri is een ervaren Personal Trainer en gespecialiseerd en gecertificeerd in fysieke en mentale coaching. Als senior fitnessdocent en mastertrainer, met ruim 30 jaar fitnesservaring, is hij in staat om ieder coachingstraject authentiek en onderscheidend te benaderen. Zijn aanpak typeert zich door zijn natuurlijk leiderschap, aanstekelijk enthousiasme en focus op persoonlijke groei van de klant. Werkgevers maken ook gebruik van zijn specialisme om werknemers mentaal en fysiek uit te balanceren.
Plan gratis intake
Fit Factory Bergeijk & Bladel

Kane Bongers

Gegarandeerd resultaat!
Kane is een gedreven Personal Trainer die zich richt op een aantoonbare transformatie binnen 12 weken. Door zijn ervaring als Trainer en Mental Coach weet hij mensen te motiveren en stimuleren naar een gezondere leefstijl. Hij blinkt uit in het trainen van krachtsporters, maar je kunt ook bij hem terecht voor veel andere (sport)doelstellingen. Plan een gratis intake om de mogelijkheden met hem te bespreken.
Plan gratis intake
Kane Bongers
Stef Jonkers
Fit Factory Eersel

Stef Jonkers

Gegarandeerd resultaat!
Stef is een rustige en kundige Personal Trainer die samen met zijn klant gaat voor het beste resultaat. Hij heeft zijn opleiding genoten in beweging, gezondheid en leefstijl. Inmiddels heeft Stef veel ervaring opgedaan als Fitnesstrainer, Personal Trainer, Voedingsconsulent en Mobility Trainer. Zijn werkwijze bestaat uit balans tussen training, voeding, ontspanning en mobiliteit. Samen met Stef ga je een nieuwe leefstijl ontdekken: sportiever, gezonder, vitaler en energierijker door het leven.
Plan gratis intake
Fit Factory Oisterwijk

Jesse Laumans

Gegarandeerd resultaat!
Jesse is een zeer kundig en professionele Personal Trainer die samen met zijn klanten het maximale uit een training wil halen. Bij Jesse kun je terecht voor elke doelstelling. Hij is allround ontwikkelt en weet veel van de laatste trends en trainingstechnieken. Plan een gratis intake om samen met hem alle mogelijkheden te bespreken.
Plan gratis intake
Jesse Laumans
Lieke Gijbels
Fit Factory Eindhoven

Lieke Gijbels

Gegarandeerd resultaat!
Lieke is een enthousiaste Personal Trainer die jou kan helpen met je doelstellingen. Ze heeft altijd een passie gehad voor voeding en beweging. Vanaf jongs af aan sportte ze al veel. Lieke is overtuigd dat je het beste door het leven kan gaan met een positieve mindset, ook al krijg je te maken met tegenslagen of gaan dingen niet altijd zoals je zou willen. Ze is vaak in de keuken te vinden om nieuwe recepten uit te proberen. Haar grootste passie is om mensen te helpen met het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Voedingsadvies, mental coaching en personal training horen daar allemaal bij. Het gaat uiteindelijk om een balans vinden en lekker in je vel zitten.

 

Plan gratis intake

Plan hier jouw gratis PT intake

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.