Fit Factory

Personal Training

Gegarandeerd resultaat! Ben jij er klaar voor?
Samen met jouw Personal Trainer wordt er een plan gemaakt wat 1 op 1 bij jou past. Een gericht trainingsplan, inclusief voedingsadvies en coaching om jouw resultaat gegarandeerd te halen. Een Personal Trainer van Fit Factory doet geen concessies en zet alles in het werk om samen met jou succesvol te zijn.
Plan kennismaking

Henri Janssen (Eersel)

Henri Janssen (3)

Henri is gespecialiseerd en gecertificeerd in fysieke en mentale coaching. Als senior fitnessdocent en mastertrainer, met ruim 30 jaar fitnesservaring, is hij in staat om ieder coachingstraject authentiek en onderscheidend te benaderen. Zijn aanpak typeert zich door zijn natuurlijk leiderschap, aanstekelijk enthousiasme en focus op persoonlijke groei van de klant. Een masterdiploma in communicatie & stressmanagement maakt zijn trajecten uniek en vergroot aanzienlijk een blijvende gedragsverandering en staat van zijn. Werkgevers maken ook gebruik van zijn specialisme om werknemers mentaal en fysiek uit te balanceren.

Jesse Laumans (Oisterwijk)

Processed with VSCO with a5 preset

Jesse is een ervaren personal trainer met ruim 13 jaar kennis en ervaring in de fitness- & healthbranche. Ooit gestart als hobby en vandaag de dag uitgegroeid tot een ware passie om mensen verder te helpen. Jesse is dagelijks bezig om mensen vooral sterker en fitter te maken. Hierbij maakt hij gebruik van bewezen methodes, zodat zijn aanpak toegankelijk is voor iedereen. Zijn expertises liggen o.a. bij ‘barbell en kettlebell training’. Het mooie van deze trainingsmaterialen is dat iedereen hiermee kan starten, ongeacht niveau. Na verloop van tijd merk je dat je lichaam sterk wordt. Zijn aanpak past goed bij mensen die sterker willen worden of willen afvallen.

Marc de Winter (Oisterwijk)

Marc de Winter

Marc is een gepassioneerde personal trainer die gezondheid & training benaderd vanuit een holistische visie. En zijn kennis, ervaring en vaardigheden, ook als voormalig teamleider, inzet om jou optimaal te begeleiden.

Dat betekent niets minder dan dat hij naar het allesomvattende kijkt. Met zijn klanten gaat hij uit van het principe dat alles er al is en met elkaar verbonden is: slaap, voeding, weerbaarheid & ontspanning.

In de afgelopen jaren heeft hij zowel particulieren, ondernemers en managers uit diverse sectoren begeleid naar beter leren omgaan met stress, meer energie, en een vitalere leefstijl. Hij is sterk in het creëren van inzicht & bewustwording om samen jouw persoonlijke doel(en) te bereiken.

Kane Bongers (Bergeijk)

Kane Bongers
Kane is een gedreven personal trainer die zich richt op het leren kennen van zijn klanten en hun behoeften. Hiermee bepaalt hij de doelen en het behalen hiervan. Hierbij wordt gefocust op een transformatie systeem en ga je 12 weken samenwerken met Kane om zo goed mogelijk het punt te bereiken waar je wilt zijn. Door zijn ervaring als trainer en mental coach weet hij mensen te brengen naar een gezondere levensstijl, maar ook te motiveren en inspireren. Hij blinkt uit in het trainen van krachtsporters, maar je kunt ook bij hem terecht voor veel andere doelstellingen. Plan een gratis intake om de mogelijkheden te bespreken!

Stef Jonkers (Eersel)

WhatsApp Image 2022-01-20 at 13.59.13
Stef is een enthousiaste personal trainer die samen met zijn klant gaat voor het beste resultaat. Hij heeft zijn opleiding genoten in beweging, gezondheid en leefstijl. Inmiddels heeft Stef veel ervaring opgedaan als fitnesstrainer, personal trainer, voedingsconsulent en mobility trainer. Zijn werkwijze bestaat uit balans tussen training, voeding, ontspanning en mobiliteit. Samen met Stef ga je een nieuwe leefstijl ontdekken: sportiever, gezonder, vitaler en energierijker door het leven!

Plan hier jouw gratis PT intake

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.