Fit Factory

Personal Training

Gegarandeerd resultaat! Ben jij er klaar voor?
Samen met jouw Personal Trainer wordt er een plan gemaakt wat 1 op 1 bij jou past. Een gericht trainingsplan, inclusief voedingsadvies en coaching om jouw resultaat gegarandeerd te halen. Een Personal Trainer van Fit Factory doet geen concessies en zet alles in het werk om samen met jou succesvol te zijn.
Plan kennismaking

Specialist in Personal Training

Fit Factory is specialist in Personal Training. Bij ons werken gediplomeerde Personal Trainers die elk hun specialisme hebben. Ze nemen jou bij de hand met een persoonlijk trainingsplan. Geen concessies op training, voeding en coaching. Een Personal Trainer van Fit Factory zet alles in het werk om samen met jou succesvol te zijn.

Een belangrijk onderdeel van onze begeleiding is advies en coaching op gedragsverandering, voeding en focus. De juiste mindset in combinatie met kennis staan garant voor een lange termijn resultaat. Uiteindelijk is het belangrijk om resultaat te halen om je weer goed te voelen. En net zo belangrijk; dit resultaat vasthouden.

Maak kennis met een van onze Personal Trainers en kies de trainer die het beste bij jou past.

Henri Janssen

Henri Janssen (3)

Stef Jonkers

Jesse Laumans

Processed with VSCO with a5 preset

Plan hier jouw gratis PT intake

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Henri Janssen

Henri Janssen (3)

Henri is gespecialiseerd en gecertificeerd in fysieke en mentale coaching. Als senior fitnessdocent en mastertrainer, met ruim 30 jaar fitnesservaring, is hij in staat om ieder coachingstraject authentiek en onderscheidend te benaderen. Zijn aanpak typeert zich door zijn natuurlijk leiderschap, aanstekelijk enthousiasme en focus op persoonlijke groei van de klant. Een masterdiploma in communicatie & stressmanagement maakt zijn trajecten uniek en vergroot aanzienlijk een blijvende gedragsverandering en staat van zijn. Werkgevers maken ook gebruik van zijn specialisme om werknemers mentaal en fysiek uit te balanceren.

Jesse Laumans

Processed with VSCO with a5 preset

Jesse is een ervaren personal trainer met ruim 13 jaar kennis en ervaring in de fitness- & healthbranche. Ooit gestart als hobby en vandaag de dag uitgegroeid tot een ware passie om mensen verder te helpen. Jesse is dagelijks bezig om mensen vooral sterker en fitter te maken. Hierbij maakt hij gebruik van bewezen methodes, zodat zijn aanpak toegankelijk is voor iedereen. Zijn expertises liggen o.a. bij ‘barbell en kettlebell training’. Het mooie van deze trainingsmaterialen is dat iedereen hiermee kan starten, ongeacht niveau. Na verloop van tijd merk je dat je lichaam sterk wordt. Zijn aanpak past goed bij mensen die sterker willen worden of willen afvallen.

Stef Jonkers

Stef is een enthousiaste personal trainer die samen met zijn klant gaat voor het beste resultaat. Hij heeft zijn opleiding genoten in beweging, gezondheid en leefstijl. Inmiddels heeft Stef veel ervaring opgedaan als fitnesstrainer, personal trainer, voedingsconsulent en mobility trainer. Zijn werkwijze bestaat uit balans tussen training, voeding, ontspanning en mobiliteit. Samen met Stef ga je een nieuwe leefstijl ontdekken: sportiever, gezonder, vitaler en energierijker door het leven!