20210402-_DSF8489-2
De fysio specialisten van

Fit Factory

Pijnvrij door het leven.
Een knieblessure opgelopen met sporten, last van uw (onder)rug of gaat het hardlopen gepaard met klachten aan uw achillespees? Wacht niet en maak een afspraak met een specialist van MERAS Fysiotherapie Return To Sport. Een team van deskundigen helpt jou van je klachten af.
Plan intake

Specialist in fysiotherapie: Return To Sport

Ons team van specialisten is er voor u om u zo verantwoord en prettig mogelijk te laten sporten en bewegen op uw gewenst niveau. We streven er naar om u zodanig te laten sporten en bewegen dat het voor u een positieve bijdrage levert aan uw kwaliteit van leven. Middels diverse testen, metingen en observaties zullen wij samen met u al het mogelijke doen om u weer prettig te laten bewegen.

Binnen Fit Factory hebben we, naast onze behandelruimtes, de luxe om te beschikken over 700m2 aan trainingsoppervlakte met daarin geavanceerde trainingsapparatuur, een buitenlocatie en trainingsruimtes. Hierdoor kunnen we voor iedereen een passende behandeling bieden.

Fysiotherapie

Naast sportgerelateerde klachten hebben we twee specialisten in dienst om u te helpen met eventuele rug-, nek- en schouderklachten.

Plan hier uw intake

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.