Fit in 30 min. met EGYM in Eindhoven
Ga voor het beste resultaat.

Nieuw in Eindhoven!

Fit in 30 minuten met EGYM.
Heb je weinig tijd of vind je sporten misschien (nog) niet zo leuk? Dan is de EGYM-cirkel het ideale programma. Of je nu conditie wilt opbouwen, je spiermassa wilt versterken of wilt afvallen, slechts 2x per week 30 minuten trainen is voldoende om resultaat te halen! Vanaf 28 april opent Fit Factory een nieuwe locatie aan de Tongelresestraat 227 in Eindhoven.

Fit in 30 minuten

Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden? Kies dan voor de EGYM-cirkel!

Wat is de EGYM-cirkel?

De EGYM-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De EGYM-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig.

Kies voor EGYM

Gegarandeerd resultaat
Afvallen en figuur verbeteren
Sterker worden
Conditie verbeteren
Slechts 30 minuten sporten
Begeleiding door echte coaches

Gratis uitprobeerdagen

Wil jij fit worden in slechts 30 minuten tijd? Maak gratis kennis met de EGYM-cirkel tijdens de uitprobeerdagen van Fit Factory in Eindhoven!

Schrijf je direct online in

De EGYM-cirkel gaat jou helpen om in slechts 30 minuten trainen resultaat te halen. Schrijf je nu in en ga direct aan de slag met een trainer van Fit Factory.