Fit Factory

Eersel

Premium Club
Fit Factory in Eersel bestaat sinds 2005 en heeft een zeer uitgebreid aanbod om jou te helpen met het behalen van je resultaat en te ontspannen. Fitness, groepslessen, eGym: resultaat in 30 minuten, Urban Gym, squash, kids activiteiten, kinderopvang, zwemmen, sauna, douches, zonnebank, fysiotherapie, massage, personal training, manuele therapie en horeca. Kom kennismaken met dé Premium Club van Eersel.
Meer informatie!
Fit Factory

Bladel

Basic Club
Fit Factory in Bladel bestaat sinds 2013 en heeft alle mogelijkheden om jou te helpen in het bereiken van je resultaat. Fitness, groepslessen, eGym: resultaat in 30 minuten, personal training en fysiotherapie vind je o.a. terug in het aanbod. Kom kennismaken met de meest complete club van Bladel en dat al voor 4,95/per week.
Lees meer
Fit Factory

Oisterwijk

Basic Club
Fit Factory in Oisterwijk bestaat sinds 2017, na een overname van het toenmalige ‘Sportarena’. Een grote sfeervolle trainingsruimte met gevarieerd aanbod.

Fitness, groepslessen, eGym: resultaat in 30 minuten en personal training vind je o.a. terug in het aanbod. Kom kennismaken met de meest complete club van Oisterwijk en dat al voor 4,95/per week.

Meer informatie!