Afslank-Challenge-scaled
Afvallen met de

Afslank Challenge

van Fit Factory!
Val tot wel -5kg af binnen 6 weken met de Afslank Challenge. Ga samen met een trainer van Fit Factory aan de slag. Gedurende 6 weken twee keer per week sporten, voedingsadvies, metingen en een stok achter de deur om nu écht die kilo’s kwijt te raken! Leden ontvangen een mooie korting.
Meer informatie
Gewichtsconsulente Lisanne

helpt jou!

Ben jij klaar voor blijvende verandering?
Gewichtsconsulente Lisanne begeleidt al jaren mensen en gezinnen die gewicht willen verliezen, willen aankomen en hun leefstijl willen veranderen. Samen wordt gezocht naar de unieke energiebalans; de balans om op gewicht te blijven. Onder de begeleiding van Lisanne wordt gewerkt aan een blijvende stabilisatie van deze waarde en je gewicht. Zo voorkom je het bekende jo-jo effect en kun je in lengte van jaren profiteren van een betere versie van jezelf.
Gratis intake plannen
Lisanne
Jorg van Beek
Verbeter je (sport)prestatie

onder begeleiding

van Jorg!
Wil jij jouw (sport)prestatie verbeteren of het maximale uit je training halen? Ga dan aan de slag met specialist Jorg. Aan de hand van een gedegen en uitgewerkt plan werk je toe naar het beste en maximaal haalbare resultaat. Jorg begeleid je binnen alle facetten van het bereiken van jouw doelstelling! Plan een gratis intake om alle mogelijkheden te bespreken.
Gratis intake plannen

Plan hier jouw gratis intake- & adviesgesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.