COVID-19

VRAAG & ANTWOORD COVID-19

Mag ik binnen weer sporten?

Ja, vanaf woensdag 19 mei mag je weer binnen fitnessen, gebruik maken van de eGym-cirkel en deelnemen aan groepslessen. Reserveer jouw training eenvoudig met de Sportivity-app.

Ik wil thuis iets aan sport (blijven) doen. Bieden jullie hier iets voor aan?

Ja, met Fit Factory Online kun je ook thuis aan je sportdoelen blijven werken! We bieden verschillende thuisprogramma’s aan. Bekijk snel welke opties er zijn.

365 dagen per jaar sporten tussen 6:00u - 23:00u. Hoe zit dat precies?

Met je huidige lidmaatschap kun je dan 365 dagen per jaar sporten tussen 6:00u – 23:00u! Dit geldt voor onze clubs in Bladel, Oisterwijk en Bergeijk.

Voor onze club in Eersel geldt dat je in het weekend al terecht kunt vanaf 8:00u. En met je huidige lidmaatschap mag je ook nog eens 365 dagen per jaar sporten tussen 6:00u – 23:00u op onze clubs in Bladel, Oisterwijk en Bergeijk.

Zijn de kleedkamers open?

Ja, de kleedkamers zijn open voor gebruik. Ook kun je weer gebruik maken van de douche, sauna en zwembad.

Voor onze club in Eersel geldt dat je in het weekend al terecht kunt vanaf 8:00u. En met je huidige lidmaatschap mag je ook nog eens 365 dagen per jaar sporten tussen 6:00u – 23:00u op onze clubs in Bladel, Oisterwijk en Bergeijk.

Verantwoord de club bezoeken. Het zit zo!

Met elkaar zorgen we ervoor dat iedereen veilig en verantwoord kan sporten. Wij houden ons aan het protocol ‘Verantwoord Sporten 2021’ van onze brancheorganisatie NL Actief. In de basis hanteren we de volgende spelregels:

  • Bij klachten blijf je thuis
  • Reserveer een training eenvoudig met de Sportivity-app
  • Neem een handdoek en schone sportschoenen mee
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst
  • Houd 1.5 meter afstand
  • Reinig je trainingstoestel
  • Volg de instructies van onze coaches

Wees lies voor elkaar!

Is het zwembad in Eersel open?

Ja, het zwembad is vanaf 16 maart weer geopend. Alle ouders en kinderen hebben hierover een mail gehad. Mail niet gehad? Stuur een bericht naar kidsclub@fitfactory.nl

 

Compenseert Fit Factory de periode dat de clubs verplicht gesloten moeten blijven?

Ja, we compenseren de periode dat onze clubs verplicht gesloten moesten blijven. De mogelijkheid om compensatie door te geven hebben we gecommuniceerd in de nieuwsbrief versie woensdag 12 mei 2021. Nieuwsbrief niet ontvangen? Klik hier

Ik heb de laatste nieuwsbrief (mail) niet ontvangen. Waar vind ik deze?

Vervelend als de laatste nieuwsbrief niet is aangekomen. We vinden het belangrijk om je goed te (blijven) informeren. Vraag hem hier alsnog aan en je ontvangt hem in je mail.

Heb je een vraag die nog niet beantwoord is? Mail naar ledenadministratie@fitfactory.nl.